25/05/2019 Ons cultureel erfgoed: schijnwerpers op vakmanschap

 

Zaterdag 25 mei 2019

 

Ons cultureel erfgoed: schijnwerpers op vakmanschap

 

We organiseren voor onze leden op zaterdag 25 mei een bezoek aan 2 ateliers aangesloten bij het label Handemade in Brugge:


- Exclusive Drums , Pathoekeweg 34C, 8000 Brugge


Meer dan 25 jaar lang ontwierp Dirk Defauw meubels op maat. Door de jaren heen werd muziek en drummen voor hem meer dan een hobby. Ondertussen is de droom ook werkelijkheid geworden onder de naam ‘Exclusive Drums – custom made stave shell drums’.  Exclusive Drums bouwt op vraag van de klant unieke drumstellen o.a. met recyclage hout.

 

- Art in Glass , Peraltastraat 53, 8000 Brugge


Voor Marcel Vlamynck kent glas geen geheimen meer! Hij is gespecialiseerd in zowel Australische, Tsjechische als Italiaanse glasblaastechnieken en doet daarnaast ook aan fusing en vormsmelten.

 

Praktisch:

Er is plaats voor 40 personen. Gezien de grootte van de ateliers splitsen we ons op in 2 groepen van ongeveer 20 personen. Elk bezoek duurt ongeveer 1 uur. We sluiten onze activiteit af omstreeks 16.30 u. met een drankje (inbegrepen in de prijs) in café De Kroon, Houtkaai 2, 8000 Brugge.

Deelnemen kan enkel via inschrijving en dit door ten laatste op 20 mei € 7,- p.p. te storten op het rekeningnummer BE 49 4700 2621 4171 van VVA – Regio Brugge.

 

We spreken af :

- Fietsers: om 13.30 u. ter hoogte van het rond punt Sint-Pietersgroenestraat /Vaartstraat/Pathoekeweg.

- Met de wagen: vul  “wagen”  in bij de mededeling bij overschrijven en stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met vermelding van het aantal personen dat met de wagen komt. We mailen u dan ten laatste de dag voor de activiteit een schema door met de volgorde en tijdstip van uw bezoek.